Belangrijke wijziging binnen SMA

Belangrijke wijziging binnen SMA

Geachte relatie,

Bij de Stichting Mentorschap Amsterdam (SMA) doet zich een belangrijke wijziging voor in de vertegenwoordiging en aansturing. Jeanette Krijnen die sinds 2012 directeur is, heeft besloten afscheid te nemen van de Stichting en is sinds  1 oktober j.l. niet meer verbonden aan de SMA.

Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de versterking van het vrijwillig mentorschap in Amsterdam. Wij hebben Jeanette leren kennen als zeer bevlogen met een enorme inzet om de zorg voor kwetsbare Amsterdammers goed vertegenwoordigd te krijgen.
Met als laatste mijlpaal een optrekken met de gemeente die resulteerde in een promotiefilm bij AT5

Zoals wij Jeanette kennen heeft zij een persoonlijke toevoeging gegeven aan haar afscheid in de vorm van de bijgesloten brief.

Het werk van de SMA gaat onverlet door. Onze mentoren blijven met persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit helpen bij het nemen van besluiten over verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling.

Onze bereikbaarheid is ongewijzigd:
E: bureau@mentorschapamsterdam.nl
T: 085-4874085

Het secretariaat wordt door Carin Verbeek vervuld.
De coördinatoren zijn Ellen Bremerman, Patric Filemon en Heleen Kruse.

Het bestuur is Jeanette zeer erkentelijk voor haar werk en is dankbaar dat zij onze ambitie om vrijwilligers op te leiden tot wettelijk mentor en hen actief hierin te begeleiden, zo goed heeft uitgedragen. Wij wensen haar alle goeds toe.

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur SMA

Hieronder haar persoonlijke brief.

JAM Krijnen weg bij SMA okt 2018

 

2018-10-11T15:58:57+01:0011 oktober 2018|