Locatie EYE filmmuseum in samenwerking met Cordaan en Happy Motion Jaarbijeenkomst: Groei en ontwikkeling waarin ook documentaire  van Pim Giel met bepalende beslismomenten.

We starten met een jaarlijks terugkerende Groei en ontwikkelbijeenkomst. De jaarbijeenkomst zal draaien om inhoudelijke voeding en uitwisseling en dat mét een feestelijk tintje.  Ronald Schmidt (bestuurder Cordaan) zal de middag afsluiten en zijn visie geven over nut en noodzaak van vertegenwoordiging.

Samen sterk voor onze stad
Juist als je weinig tijd hebt als mentor en niet vaak kunt aanschuiven op themabijeenkomsten is dit DE bijeenkomst om wél aanwezig te zijn. Je bent daarmee volledig bijgepraat én laat jouw betrokkenheid tot onze inzet en onze mooie stad Amsterdam twinkelen. Andere belangstellenden en serieus geïnteresseerde weldenkende ‘Amsterdammers’ zijn van harte welkom om zo meer te weten te komen over nut en noodzaak van vertegenwoordiging van de meest kwetsbare mensen in onze mooie stad.
Wel eerst even aanmelden via email: bureau@mentorschapamsterdam.nl

De SMA is sinds juni 2012 actief. Van letterlijk een klein bureautje zijn we gegroeid naar een organisatie van middelgroot formaat. Zo’n 150 betrokken mentoren zetten zich in met impact! Daar komt wat bij kijken. Wat doen we nu en waar gaan we ons op richten?

Als er een telefoontje komt…. dan moet je beslissen
Dat is de introductie op een spraakmakende documentaire over Ger gemaakt door Pim Giel van Happy Motion. Ger wordt zorgafhankelijk en staat voor onherroepelijke keuzes. Besluiten die we ergens allemaal herkennen en tegelijkertijd bijzonder ingrijpend zijn.  [preview]. Meike de Boer verzorgt de inleiding van deze docu die over haar vader gaat die vorig jaar is overleden. De volledige filmzaal staat tot onze beschikking.

Wat kun je verwachten
– Jouw collega mentoren en collega’s uit het veld 🙂
– Focus, groei, behoeften en onze impact in de stad toegelicht Willem de Wijs (voorzitter SMA)
– Documentaire Mijn hoofd in jouw handen toelichting Meike de Boer (dochter van Ger)
– Zorg in de stad SMA en Cordaan, Ronald Schmidt (bestuurder Cordaan)
– Heerlijke hapjes en drankjes

Inloop 14.00 uur
Start 14.30 uur
Einde 17.30 uur
Locatie: EYE Filmmuseum route 

Deelname is kostenvrij en aanmelden kan door een bericht achter te laten in het contactformulier.

Kortom deskundigheidsbevordering mét een feestelijk tintje.